Als coach is het altijd leuk wanneer je feedback krijgt over de gegeven coachsessies. Wil je weten hoe anderen mijn coachtrajecten hebben ervaren? Lees ze hieronder eens rustig door.

*Onze dochter van bijna 7 heeft autisme. Ik heb Jolanda gevonden via internet. Ik was niet bewust op zoek naar een paardencoach maar onze dochter is gek op dieren en ik dacht paardencoaching past bij haar. Ik heb Jolanda benaderd en wat meteen merkbaar was, was het meedenken. Wat voor ons als ouders erg belangrijk is. Onze dochter voelt zich goed en gehoord bij Jolanda. Zij gaat er met plezier naartoe. Voor ons als ouders is dat geruststellend en er worden ook tips voor thuis meegegeven. Onze dochter is merkbaar gegroeid en dit allemaal door de fijne begeleiding. Wij zijn blij na een lange zoektocht dit te hebben gevonden en gaan hier zeker mee door. T.V. moeder van een bijna 7 jarig autistisch meisje.

*Wat een fijn traject heb ik mogen doorlopen bij Jolanda en Urban. Dankzij lieve Urban heel goed een spiegel voorgehouden gekregen. Hij is er op precies de juiste momenten, dit kundig vertaald door Jolanda, die er met haar lieve, warme persoonlijkheid voor heeft gezorgd dat ik mij altijd op mijn gemak heb gevoeld. Na met 1 been in een Burn-Out te hebben gestaan, voel ik mij zoveel beter en sterker. Deze ervaring was voor mij onvergetelijk en heeft me zoveel gebracht. Dat is niet in woorden uit te drukken. Lieve groet, M.d.B.

*Toch altijd weer spannend om hulp te zoeken op het moment dat je merkt dat je het nodig hebt. Na onze kennismaking zakte de spanning direct omdat ik merkte dat je de coach was die ik nodig had. Je gaf mij het vertrouwen dat ik echt mijzelf mocht zijn. Ik zou een ander ook aanraden naar jou toe te gaan. Je staat met beide benen op de grond en bent een aanpakker. Je bent er ook altijd na de sessies wat ik als heel erg prettig heb ervaren. Ik voelde mij echt gesteund. Urban versterkte het antwoord op mijn hulpvragen, door te spiegelen en te bevestigen als ik weer bij mijn gevoel terug was. Door de sessies heb ik geleerd wat nodig is om goed voor mijzelf te zorgen. Door de tools die jij mij hebt laten zien en doen, word ik eraan herinnert en wanneer ik ze nodig heb kan ik ze bij mijzelf toepassen na de sessies. Heel fijn. Dank je wel daarvoor! S. v.d L. (Burn-Out)

*Dank je wel lieve Jolanda! Ik kan eigenlijk niet zo goed beschrijven wat jij en Urban voor mij hebben betekent. Ik zal jou en Urban missen. D.V. (Burn-Out)

*Dankzij de paardencoaching bij Jolanda van Veen hebben wij na een aantal intensieve jaren en diverse andere trajecten, eindelijk een opgewekt, vrolijk meisje in huis zonder driftbuien, die zich veel beter weet te beheersen maar nog veel belangrijker: die nu weet dat ze goed en mooi is zoals ze is!!
Door de lieve, warme en geduldige aanpak van Jolanda voelt ze zich geaccepteerd en begrepen, met als resultaat een grote warme en ontspannen glimlach op het gezicht van ons meisje!! Niet naar coaching gaan is gewoon een straf, want de omgang moeten missen met de lieve, geduldige pony die precies voelt wat jij voelt en waarmee je heerlijk kunt kletsen en knuffelen is gewoon niet te doen!
Wij zijn ontzettend dankbaar, voor zowel Jolanda als de pony in ons gezin en leven! Hierdoor hebben wij allemaal heel veel rust, begrip en handleidingen gekregen om met elkaar geluk te vinden!
Ook heeft dit voor onze dochter geresulteerd in het leren beheersen en luisteren waardoor ze veel betere omgang heeft op school als in de samenleving!!
Kortom zoek je rust, geduld, duidelijkheid op een hele mooie, rustige locatie met een lieve, begripvolle en heel geduldige coach en hou je van hele lieve prachtige pony’s en paarden? Ga dan naar paardencoach voor jou!!

R.R. moeder van een 10-jarige dochter.

*Wat een positieve ervaring, paardencoaching met Jolanda en Urban! Jolanda met haar warme persoonlijkheid, enthousiasme, doortastendheid en kennis van non-verbale signalen van paarden. En lieve, stoere Urban die precies spiegelt wat je voelt van binnen, voordat je je er zelf van bewust bent. Ik heb meerdere therapeuten gesproken maar deze 4 keer coaching met Jolanda en Urban hebben mij praktische handvaten gegeven om grote stappen te maken in mijn leven! Als je wilt investeren in jezelf(vertrouwen), zou ik je zeker deze “me-time” paardencoaching bij Jolanda en Urban aanraden!

G.d.W. moeder van 4 kinderen.

*Als coach vind ik het heel belangrijk te blijven werken aan mijn eigen ontwikkeling en thema’s. In mijn beleving kan ik een ander niet optimaal ondersteunen wanneer ik niet helder heb wat er bij mijzelf speelt. Daarom word ik zelf gecoacht door Jolanda en Urban. Intensief maar ontzettend fijn en hartstikke verhelderend. Wat een mooi proces!

N.D. paardencoach met een eigen praktijk.

*Liefdevol aansluiten, aanmoedigen, afwachten en aangaan is hoe de samenwerking van Jolanda en Urban eruit ziet. In ons geval was de coachee niet echt bereidwillig om te starten maar met de liefdevolle doortastendheid van Jolanda is het gelukt om het coachtraject goed af te ronden. Jolanda stelt het kind en de ouder op het gemak, wat zorgt voor vertrouwen. In de landelijke omgeving, waar rust heerst, stapt de grote en lieve Urban geduldig mee. Hij spiegelt, duwt en troost waar nodig is! Coaching bij Jolanda en Urban is werken aan een stevige basis!

J.d.H. moeder van een puber dochter.

Copyright © . Alle rechten voorbehouden. Realisatie: https://www.horsedesign.nl/

×