NLP voor paardencoaches: Paard&NLP

In samenwerking met https://www.klaassenendevries.nl/ De opleiders voor NLP, heb ik een unieke trainingsmodule ontwikkelt, waarin de coachtechnieken uit de NLP-Practitioner, worden toegepast met hulp van een paard, tijdens een paardencoachsessie. Het is gebleken dat de NLP coachtechnieken een krachtige bijdrage leveren tijdens de coachsessies met het paard.

Je leert niet alleen de NLP technieken in te zetten maar daarnaast is er ook een mooie mix met andere coachtechnieken wat maakt dat de NLP technieken nog meer diepgang krijgen en er een aantal verrassende "werkvormen" zijn ontstaan. Deze module is alleen toegankelijk wanneer je al veel met paarden werkt of een afgeronde paardencoach opleiding hebt. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een afgeronde NLP- Practitioner Coach opleiding óf je volgt op het moment van de training een opleiding tot NLP-Practitioner Coach!

Nog geen NLP-Practitioner Coach opleiding maar wel geïnteresseerd om er één te volgen? Kijk dan op de site van https://www.klaassenendevries.nl/ voor de mogelijkheden.

Deze training wordt gegeven op mijn locatie in St.Jansklooster. We gaan werken en oefenen in een klein groepje van max. 4 deelnemers. Zo krijgt iedere paardencoach genoeg aandacht en ruimte om de NLP coachtechnieken te oefen met het paard in de bak.

Datum: 12 juni 2024 van 9.30-15.30 uur. Kosten: €395,- (BTW vrij)incl.koffie/thee, lekkers, lunch en reader.

Copyright © . Alle rechten voorbehouden. Realisatie: https://www.horsedesign.nl/

×