NLP voor paardencoaches: Paard&NLP

In samenwerking met https://www.klaassenendevries.nl/ De opleiders voor NLP, ga ik een unieke trainingsmodule geven, waarin de coachtechnieken uit de NLP-Practitioner, worden toegepast met hulp van een paard, tijdens een paardencoachsessie. Het is gebleken dat de NLP coachtechnieken een krachtige bijdrage leveren tijdens de coachsessies met het paard.

Deze module is alleen toegankelijk wanneer je een afgeronde paardencoach opleiding en een NLP- Practitioner Coach opleiding hebt afgerond óf volgt!

Nog geen NLP Practitioner Coach opleiding? Kijk dan op de site van https://www.klaassenendevries.nl/ voor de mogelijkheden.

Deze training wordt gegeven op mijn locatie in St.Jansklooster. We gaan werken en oefenen in een klein groepje van max. 4 deelnemers. Zo krijgt iedere paardencoach genoeg aandacht en ruimte om de NLP coachtechnieken te oefen met het paard in de bak.

Datum: 24 april van 9.30-15.30 uur. Kosten: €395,- (BTW vrij)incl.koffie/thee, lekkers, lunch en reader. Locatie: mijn coachlocatie in St.Jansklooster.

Workshop voor paardencoaches, specialisatie kinderen/pubers:

Voor paardencoaches die zich verder willen specialiseren in het werken met kinderen bieden, Buitenste-Binnen Coaching en PaardenCoach voor jou! een compleet verzorgde workshop aan, waarin je allerlei werkvormen/coachtools aangereikt krijgt, die je direct kunt inzetten in je eigen praktijk. Alle werkvormen staan duidelijk en helder beschreven in een mooie reader, welke je mee krijgt, wanneer je deelneemt aan deze inspirerende en praktisch ingevulde workshop.

Zomaar wat reacties van paardencoaches die de workshop al gevolgd hebben: Erg leuke en inspirerende workshop, gegeven door twee bevlogen trainers…ik kan weer aan de slag in mijn praktijk met nieuwe, uitdagende tools! Goed verzorgde workshop met een lekkere lunch en een mooi vorm gegeven werkboek. *wat fijn om met je collega paardencoaches te kunnen sparren en delen, erg leuke workshop. De workshop wordt gegeven op de locatie van Buitenste-Binnen Coaching in Broekhuizen, Meppel. Deze training wordt gegeven op woensdag 29 mei 2024. Tijd: 9.00-13.00. Kosten: €235 incl.koffie/thee, lunch en reader.

Trainingslocatie Meppel

Copyright © . Alle rechten voorbehouden. Realisatie: https://www.horsedesign.nl/

×